ΣΤΟΧΟΘΕΤΗΣΗ

Επιτυχημένη και Αποτελεσματική Στοχοθέτηση

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο, έρχεται να δώσει μια άλλη διάσταση στον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης.
Αφήνουμε πίσω αμφιβολίες, ανασφάλειες, ενδοιασμούς και ετοιμαζόμαστε για δράση. 

Μαθαίνουμε νέους τρόπους πως,

  • Να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή μας 
  • Να οργανώσουμε τη σκέψη μας 
  • Να μετατρέπουμε κάθε επιθυμία σε στόχο και κάθε στόχο σε πράξη 
  • Να χαράξουμε κατεύθυνση και προσανατολισμό 
  • Να απελευθερωθούμε από αμφιβολίες, ανασφάλειες, ενδοιασμούς 

Ακολουθούμε τη διαδρομή από τη Θεωρία στην Πράξη, με οδηγό τις μοναδικές τεχνικές του NLP από τη Βιβή Ρέππα, Master NLP Coaching & TimeLineTherapy - ClinicalHypnotherapist στην εταιρεία Vivi s Voice NLP. 

Τρόπος παρακολούθησης:
Το σεμινάριο παρέχεται σε e-learning με δυνατότητα παρακολούθησης από κάθε ενδιαφερόμενο οποιαδήποτε ημέρα και ώρα επιθυμεί, από τον υπολογιστή του αρκεί να διαθέτει Internet. 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια:

Η Βιβή Ρέππα δραστηριοποιείται δυναμικά πάνω από 23 χρόνια στο Marketing & Management. Με τις μοναδικές τεχνικές του Νεύρο-Γλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) αλλά και την πολυετή εμπειρία της στο Δικτυακό Marketing, έχει συμβάλει στην ανάπτυξη πολλών επιτυχημένων Managers στις Πωλήσεις και στη Διαχείριση  Ανθρώπινου Δυναμικού. NLP Coaching, Κλινική Υπνοθεραπεία, Προσωπικές Συνεδρίες και Ομαδικά Βιωματικά Σεμινάρια τόσο στο χώρο της, όσο σε οργανισμούς και εταιρείες, αποτελούν την κύρια ασχολία της. Με κύριο στοιχείο τις τεχνικές της στο Δικτυακό Marketing έχει εκδώσει το βιβλίο “Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ”, παρέχοντας τον τρόπο της ανάπτυξης βάση της αναπαραγωγής.  Επίσης, είναι δημιουργός του μοναδικού βιωματικού 6μηνου προγράμματος,“NLP-ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΩΣΗ” και του προγράμματος “ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ” για μια καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ζωή. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες,

☎️  6944864633 
📧  info@cln.grclevernet@windowslive.com
💬  στο facebook εδώ